Ми раді вітати Вас на сайті Володимирівської гімназії Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області Четвер, 25.04.2024, 04:53
Вітаю Вас Гість | RSS
МЕНЮ

Головна » 2020 » Серпень » 27 » Організація освітнього процесу в умовах адаптивного карантину карантину з 01.09.2020
16:05
Організація освітнього процесу в умовах адаптивного карантину карантину з 01.09.2020

 

                                     

Інструкція для батьків та учнів щодо навчання у закладі з 01.09.2020

                                                                                 ІНСТРУКЦІЯ

щодо навчання з 01.09.2020 в умовах адаптивного карантину у закладі загальної середньої освіти Володимирівського НВК

Дана Інструкція стосується організації роботи закладу в умовах «зеленого», «жовтого» або «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки.

1.Діти 1 вересня всі йдуть до школи на 8.00 год.

 2.Батьки перед виходом із дому проводять термометрію у дитини, оцінюють стан її  здоров'я. Ні в якому разі не відпускають дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем. Тобто, будь-які ознаки ОРВІ — дитина залишається вдома. До 7:45 телефоном повідомити про це класного керівника. Пам’ятаймо про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.

3.Якщо дитина після хвороби приступає до навчання, батьки обов'язково мають надати медичну довідку про те, що дитина здорова.

4.Підвезення дітей шкільним автобусом здійснюється відповідно до графіка.

5.Учням, які підвозяться до закладу освіти, вхід до салону автотранспорту тільки при наявності засобів індивідуального захисту (респіратора або захисної маски).

6.Загальношкільного заходу (лінійки) не буде, по класам відбудеться святкова зустріч вчителя й учнів.

7.Для учнів 1 класу святкова лінійка « Перший дзвоник» на території школи  з дотриманням карантинних вимог (дистанції 1,5 м).

8.Вхід у заклад батьків, бабусь, дідусів з початком навчального року суворо заборонено.

9.При вході в заклад учасники освітнього процесу мають обробляти руки антисептиком.

10.Щоденно, перед початком занять, класні керівники та вчителі будуть проводити опитування учнів щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби. У разі виявлення ознак захворювання здобувачів освіти тимчасово ізолюватимемо в спеціально відведене приміщення закладу, інформуватимемо батьків чи інших законних представників та прийматимемо узгоджене рішення щодо направлення хворого до закладу охорони здоров'я.

11.Під час перерв  учні 5-8 класів повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичні пакети (zip-пакет або папка на кнопці) — один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в закладі розміщено контейнер з табличкою призначення.

 

12. Для учнів 1,3-4 класів вхід та пересування приміщеннями закладу освіти дозволяється без використання захисної маски або респіратора, згідно постанови МОЗ №50 від 22.08.2020.

10.Вчителям та персоналу закладу щоранку будуть проводити температурний скринінг.

11.Навчання буде в одному класі, переходити в інший кабінет учні будуть лише на деякі предмети ( інформатика, фізика, музичне мистецтво).Учителі приходитимуть на урок до учнів у клас.

12.Забезпечення питного режиму в закладі не буде, тому кожна дитина має обов'язково пляшечку води. Заклад забезпечить на початок занять та  в кінці дня очищення та дезінфекцію твердих поверхонь, а також провітрювання протягом дня на кожній перерві не менше 10 хвилин.

13.Для кожного класу визначено свій вхід до закладу і схема руху. По всій школі ходити учням не дозволяється ( крім туалету).

14.Організація харчування:  планується безкоштовне харчування учнів 1,3-4-их класів та учнів пільгових категорій. Харчування для учнів 5-8 відсутнє..

15.Спосіб комунікації батьки спільно із класним керівником вирішують самостійно.

16.Для отримання оперативної інформації в кожному класі створено групу батьків у Вайбер, а також сайт закладу Володимирівського НВК.

 

 

 

 

Переглядів: 146 | Додав: Володимирівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

https://legalaid.gov.ua

Архів дописів
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz